ТАРБИЯ ОИЛАДАН БОШЛАНАДИ - Maxpirat, Jo'rayeva (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Маънавий баркамол инсонни тарбиялашда қадим-қадимдан муқаддас даргоҳ ҳисобланган оиланинг тутган ўрни, таъсири бениҳоя каттадир. Инсон турмушини оиласиз тасаввур этиб бўлмайди, чунки у умри мобайнида оила таъсирини сезиб туради, дастлаб ота-онасининг оиласида, сўнг ўзи қурган оиласида ҳаёт кечиради.