5-SINF ONA TILI DARSLIGI HAQIDA AYRIM MULOHAZALAR - G`afforova, Aziza (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Mamlakatimizda chet tillariga e`tibor katta. Ammo o`zga tillarni o`rganishdan oldin, o`z ona tillarini bilishi lozim. Bunda maktab darsliklari muhim rol o`ynaydi. Yildan-yilga yangi darsliklar yangi uslublar bilan nashr qilinmoqda. Shu darsliklardan 2020-yilgi 5-sinf darsligiga to`xtalib o`tmoqchiman