TENG BOG‘LOVCHILARNING USLUBIY XUSUSIYAT - Co'liyev, Xabibulla (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
“Yordamchi so‘zlar” nomi ostiga ko‘makchi, bog‘lovchi, yuklama birlashtiriladi. Bulardan ko‘makchini leksemashakl tarkibiga kiradigan morfema deb, noparadigmatik morfemalar majmui deb baholadik. Demak, grammatik birlik turkumlari deganda avvalo bog‘lovchi va yuklama nazarda tutiladi