Бадиий асар ва ижодкор масъулияти - Jurayev, murodulla (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Ҳаѐт муттасил ўзгариб – ривожланиб бориши билан қаҳрамонлар характерларини бадиий гавдалантиришнинг мураккаблиги туфайли бу борада турли баҳс-мунозаралар кўп бўлган ва адабиѐтшунослар таъкидлаганидек, ҳозирда ҳам давом этаѐтир