ТЎРА СУЛАЙМОН ШЕЪРИЯТИДА МЕТАФОРАНИНГ - ibragimov, xayrulla (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Сўзларда маъно кўчиши маънонинг нима асосида кўчишига кўра метафора, метонимия, синекдоха, вазифадошлик, киноя каби турларга бўлинади