ТАРИХИЙ МАНБАЛАРДА ҲУМОЮН ОБРАЗИ - Isroilov, G`ayrat (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Мазкур мақолада буюк темурийлар сулоласининг вакили, Заҳириддин Муҳаммад Бобурнниг ўғли Ҳумоюн образининг тарихий манбаларда ёритилиши масаласи ўрганилган.