АЛИШЕР НАВОИЙНИНГ “МУҲОКАМАТУЛ ЛУҒАТАЙН” АСАРИДАГИ ЮЗТА ФЕЪЛНИНГ МАЗМУНИЙ ГУРУҲЛАРИ - Мирзаев, Ибодулла (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2020)
Мақолада Алишер Навоийнинг “Муҳокаматул луғатайн” асарида татбиқ этишга ҳаракат қиламиз. Алишер Навоий ўзининг мазкур асарида турк ва форс тилларининг ўзига хос хусусиятларини чоғиштирар экан, туркий тилнинг ифода имкониятлари анча устун эканлигини кўрсатади.