ЎЗБЕК ХАЛҚ ДОСТОНЛАРИ ТИЛИГА ХОСЛАНГАН ФРАЗЕОЛОГИК МАДАНИЙ БИРЛИКЛАР ЛИНГВОПОЭТИКАСИ - fayzullayev, Baxodir (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2020)
Ушбу мақолада халқ достонлари тилига хосланган фразеологик маданий бирликлар тўғрисида маълумот берилган