Qo’lingdagi vaqt - Ikramova, Aziza (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Har kim vaqt hagida o’zining shaxsiy tasavvurlariga ega. Biz bugun "Bo’sh vaqt" hamda "Fursat" to’g’risida yuritamiz. So’ziming avvalida e’tiboringizni shoir Bahouddin Naqshbandining ajoyib to’rtligiga qarataman