“ЎЗБЕК ТИЛИ ВА АДАБИЁТИ ТАРИХИ, ТАДРИЖИЙ ТАРАҚҚИЁТИНИНГ ЎРГАНИЛИШИ: НАТИЖАЛАР ВА МУАММОЛАР” - xidirov, otabek (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Буюк шоир ва мутафаккир Алишер Навоий таваллудининг 580 йиллиги ва Ўзбекистон Қаҳрамони, халқ шоири Абдулла Ориповнинг 80 йиллигига бағишланади