OʻZBEK LEKSIKOGRAFIYASI XUSUSIDA - Usmonov, Aslam; Mizomova, Farida (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Oʻzbek leksikografiyasi deyilganda, oʻzbek tilining lugʻat boyligi, undagi lugʻat turlari va tiplari haqida.