ODIL YOQUBOVNING “DIYONAT” VA CHINGIZ AYTMATOVNING “QIYOMAT” ROMANLARI QIYOSIY TIPOLOGIYASIGA DOIR BA’ZI Q - Iskandarova, Aybibi; Nafisa Amanlikova, (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ushbu maqolada Odil Yoquboning “Diyonat” va Chingiz Aytmatovning “Qiyomat” romanlari tahlili jarayonida kuzatilgan ba’zi mulohazalar bayon etiladi. Ikkala yozuvchining tasvir individuaaliklariga ham to‘xtalinadi.