A ЗУЛФИЯНИНГ ТАРЖИМОНЛИК МАҲОРАТИ: ЗУЛФИЯНИНГ ТАРЖИМОНЛИК МАҲОРАТИ - Юсупова, Маъмура (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ушбу мақолада Зулфиянинг ёзувчи Мустай Каримнинг “Ой тутилган тунда” драмаси, рус шоираси Лилия Стефанованинг “Хаёт суви”, Саломея Нериснинг “Куйла юрак” шеърлари таржималари, ундаги сўз қўллаш, бадиий воситалардан фойдаланиш каби ҳусусиятлари ёритилган.