Nilufar MAKTAB VA MAKTABGACHA TA'LIM TIZIMIDAGI O'ZGARISHLAR: MAKTAB VA MAKTABGACHA TA'LIM TIZIMIDAGI O'ZGARISHLAR - Qosimova, Nilufar (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqolada bugungi kundagi Maktab va Maktabgacha ta'lim tizimini rivojlantirish va bu orqali ta'lim sifatini oshirish. Yetuk kadirlar yetishtirib chiqarish shu va shu kabi masalalar yoritiladi.