Ingliz tilini o’rganishni qanday boshlash kerak: bosqichma-bosqich o’rganish usuli. - ABDULLAYEV, ISMOIL (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
ANNOTATSIYA Har bir yangi til inson ongi va uning dunyoqarashini kengaytiradi. Bu yana bitta ko’z va yana bir quloqqa o’xshaydi, deydi-Lyudmila Ulitskaya kitobining muallifi Daniel Shtayn. Ana shunday xususiyatga ega bo’lishni xohlaganlar uchun ingliz tilini o’rganishni qanday boshlashni aytib beramiz. Umid qilamizki, qo’llanma boshlang’ich o’rganuvchilarga birinchi qadamlarni tashlashga yordam beradi. Tilni o'rganishni davom ettiradiganlar uchun esa to’g’ri yo’l ko’rsatadi.