ЧЕТТИЛЛАРИНИЎҚИТИШЖАРАЁНИДАЎҚУВЧИ-ЁШЛАРДАТОЛЕРАНТЛИКТАФАККУРИНИРИВОЖЛАНТИРИШНИНГЗАМОНАВИЙПЕДАГОГИКТЕХНОЛОГИЯЛАРИ - Аliboyevа, Barnoxon (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ушбу мақоладахорижийтилларниўқитишжараёнидаумумийўртатаълиммактабларидаўқувчи-ёшларнингтолерантликтафаккуриниривожлантиришдагизамонавийпедагогиктехнологиялармуҳокамақилинган. Шунингдек, дарсмобайнида ўқитувчи ва ўқувчиларнинг ҳамкорликдаги фаолиятини ташкил қилиш турлари ҳақидамаълумотларберилган.