BADIIY ADABIYOTLARDA PSIXOLINGVISTIKANING QO‘LLANILISHI - Djuxonova, Nohida (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ushbu maqolada badiiy adabiyotlarda psixolingvistikaning qo’llanilishi, psixologik nuqtai nazardan o’rganilishi yoritib berilgan