KOREYA ZAMONAVIY ADABIYOTIDA OILA –« 가족»KONSEPTI TAHLILI - Abdiyeva, Iroda (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ushbu ilmiy maqola zamonaviy koreys adabiyotida oila konsepti haqida bo’lib, oila konseptining so‘z san’atkorlarining konsept maydonida o‘rnini aniqlash bo’yicha ilmiy izlanish olib borilgan.