ЛИНГВОМАМЛАКАТШУНОСЛИККА ОИД МАТНЛАРНИ ЎҚИШГА ЎРГАТИШНИНГ ЛИНГВОДИДАКТИК ТАМОЙИЛЛАРИ - Ботирова, Сарвиноз (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Турли халқлар бир-бирлари билан мулоқот ўрнатиш учун хорижий тиллардан бирини эгаллашларини тақозо этади ва бу катта ижтимоий аҳамият касб этади. Бу жараёнда хорижий тил фикр алмашишнинг асосий қуроли ва муомала воситаси вазифасини бажаради.