ИНГЛИЗ ТИЛИДА ҚУРИЛИШ СОҲАСИДАГИ ТЕРМИНЛАРНИНГ ЛЕКСИКОЛОГИК ТАҲЛИЛИ ВА ЎҚИТИШ МЕТОДИКАСИ ШAКЛЛAНТИPИШ МОДEЛИ - Базаров, Бунёд (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ушбу мақоладаинглиз тилида қурилиш соҳасидаги терминларнинг лексикологик таҳлили ва ўқитиш методикаси шaкллaнтиpиш модeли ва нофилологик таълим йўналишларида инглиз тили дарсининг олиб борилишининг самарали усуллари келтирилган.