ИННОВАЦИОН ТАЬЛИМНИ ЖОРИЙ ЭТИШНИНГ МУЛЬТИМЕДИЯЛИ МАТЕРИАЛЛАРИ - Amirxanova, Diana (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ушбу мақолада, ўқитувчилар замонавий билимларини амалиётда кенг қўллай олишлари керак ва бу улар зиммасига замонавий ахборот технологиялари имкониятларидан самарали фойдалана олишдек муҳим вазифани юклайди. Шу сабабли инновацион ривожланган бўлажак ўқитувчи, илм-фан ва техника-технологияларнинг замонавий ютуқларидан хабардор бўлиши бўйича ёритилган.