BUGUNGI KUN YOSHLARINING TIL VA ADABIYOTNI O‘RGANISHDAGI INTELLEKTUAL SALOHIYATI - Islomov, Bardoshbek (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Annotatsiya: Ushbu maqola tilning ahamiyati yoshlarning, til o‘rganishga, adabiyotga qay darajada e’tiborli ekanligi haqida ma’lumotlarni o‘z ichiga oladi. Kalit so‘zlar: Bilim va malaka, chet tili, adabiyot, dars metodi, intellekt, adabiy nutq.