BADIIY DID TARBIYASIDA O’ZBEK MUMTOZ MUSIQASI IMKONIYATLARIDAN FOYDALANISH - Fayzullayev, Ermat (Журнал музыки и искусства, 2022)
Ushbu maqola mazmunida uzluksiz ta’lim tizimining turli bosqichlarida faoliyat yuritayotgan ta’lim muassasalarida bo’lajak mutaxassislarga o’zbek mumtoz musiqasi, jumladan, maqomlarga oid nazariy va amaliy bilimlarni berish borasidagi tajribalarni o’rganishga e’tibor qaratildi. Musiqiy tarbiyaning o’ziga xos jihatlari yuzasidan tahliliy mulohazalar bildirildi.