BOLALAR MUSIQA VA SAN’AT MAKTABI O’QUVCHILARIGA MUSIQIY SABOQ BERISHNING ILK BOSQICHLARI VA UNDA QO’LLANILADIGAN METODLAR - qurbonboyeva, aziza (Журнал музыки и искусства, 2022)
Ushb umaqolada bolalar musiqa va san’at maktabi o’quvchilariga musiqaning ilk saboqlarini berishda yuzaga keladigan muommalar va ularning yechimi to’g’risida fikr yuritiladi.