MUSIQA DARSLARINI FANLARARO ALOQADORLIKDA TASHKIL ETISH - Karimov, Saxob (Журнал музыки и искусства, 2022)
Maqolada musiqa darslarida musiqa tinglash faoliyati turini bevosita musiqa asarlari tahlili, musiqa tarixi, san’atshunoslik, folklorshunoslikka oid manbalar, materiallar va ma’lumotlarga asoslanib ish tutish lozimligi alohida ta’kidlanadi.