UZLUKSIZ TA’LIM TIZIMIDA O‘QUVCHI YOSHLARDA MUSIQIY TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISH PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA - Abilov, Muslim (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu maqola uzluksiz ta’lim tizimida o‘quvchi yoshlarda musiqiy tafakkurini rivojlantirishning pedagogik muammolarini amalga oshirish sifatlariga bag‘ishlangan.