SONATA JANRI RIVOJIDA LUDVIG VAN BETHOVEN IJODINING O’RNI VA AHAMIYATI - Omonov, Xasan (Журнал музыки и искусства, 2022)
Ushbu maqolada patetik sonatada kompozitorning fojiali, tajribalar dunyosi o’zining haqiqiy kuchi va katta ahamiyatini mujassamlashtirgan. Sonatada teatrallik va o’ziga jalb qiluvchi patetik xitoblar, zulmatli dialoglar juda yorqin va ta’sirli sadolanishi to`risidagi fikrlar yoritilgan.