KOMPOZITOR MUTAL (MO‘TAVAKKIL) MUZAYYINOVICH BURHONOV HAYOTI VA IJODI - Muminova, Muqaddas (Журнал музыки и искусства, 2022)
Mazkur maqolada ta’lim tizimida kasbiy faoliyatga ijodiy yondashish mazmuni bayon etiladi. Maqolada kasbiy faoliyatga ijodiy yondashish-musiqa ta’limida samaradorlikka erishish omili sifatida ochib beriladi.