MUSIQA DARSLARINI ADABIYOT DARSLARI BILAN BOG‘LIQLIKDA TASHKIL ETISHNING O‘ZIGA XOS YO‘LLARI - Karimov, Saxob (Журнал музыки и искусства, 2022)
Ushbu maqolada ta’limning barcha bo‘g‘inlarida bo‘lgani kabi musiqa darslarini o‘qitilishida ham fanlarning o‘zaro aloqadorlik hususiyatlaridan maqsadli foydalanish ushbu fanning mazmunli va sifatli bo‘lishini ta’minlaydi.