SHAXS KOMOLOTINI SHAKLLANTIRISHDA MUSIQA TA’LIMI VA TARBIYASINING IMKONIYATLARI - Bekbo‘taeva, Gulzoda (Журнал музыки и искусства, 2021)
Maqolada ta’lim muassasalarida musiqa ta’limi orqali yoshlarning estetik tarbiyasini rivojlantirishda musiqaning o‘rniga oid ko‘rsatmalar berilgan. Shuningdek, bugungi kunda musiqa ta’limi jarayonida o‘quvchilarda musiqa san’atiga nisbatan qiziqish va havaslarining ortib borishi va bu san’atning yoshlar ma’naviy kamolotidagi ahamiyati yoritib berilgan