МУСИКА ДАРСЛАРИНИ ТАРИХ ФАНЛАРИ БИЛАН БИР-БИРИГА БОГЛИКЛИК ПРИНЦИПЛАРИ. - Мaxamadov Аbdumanon (Журнал музыки и искусства, 2020)
Ушбу маколада мусика фанларини бошка фанлар билан бир бирига богликлик принциплари ва уни даре жараёнига олиб кириш тугрисида фикр баён этилган